П'ятница, 29 Березня 2024 р.
11 Березня 2011

«СЮРПРИЗ» ІЗ ДАХУ

«СЮРПРИЗ» ІЗ ДАХУПерші теплі весняні дні, як завжди, крім гарного настрою, приносять і неприємності. Відомо, що в такі дні потрібно триматися якнайдалі від будівель, з яких на голову може впасти гостра бурулька. Проте навіть звичайний сніг може завдати чималої шкоди. 

3 березня, о 14.00, молода кам’янчанка з дитиною пі д’ї хала автомобілем до дитячої поліклініки та зупинилася на стоянці біля оздоровчого центру «Поділля». Не встигли мама з дитиною відійти й на десяток кроків, як почули позаду гуркіт. Обернувшись, побачили… своє нещодавно прид бане новеньке авто понівеченим і засипаним снігом. Сніг, який протягом декількох тижнів на даху то підтоплювався на сонці, то знову твердішав під нічним морозцем, перетворився на важку напівльодяну брилу, яка розбила в автомобілі переднє скло та погнула дах.

– А якби ця брила звалилася на машину, коли ми в ній знаходилися?! – обурено розповідає пані Олена. – Дрібне скло полетіло б нам з донькою в очі! За мить до падіння снігу повз машину пройшла жінка з маленькою дитиною, це зафіксував відеореєстратор. Та там взагалі багато людей з дітьми проходять, все-таки поряд дитяча поліклініка. А нормального тротуару в цьому місці немає, його перетворено на стоянку для автомашин.  

За словами жінки, відразу після пригоди з Центру вийшла якась дама, яка замість стандартного «Вибачте!» виголосила: «Це ваші проблеми! Не треба було тут ставити машину. І взагалі, чого Ви під вікнами ходите?». Пані Олена викликала наряд міліції, який прибув на місце події та зафіксував її, а ще повідомила у виконком.

– Це приватна будівля, тому її власники мали слідкувати за дотриманням правил техніки безпеки. Через їх недбалість я тепер змушена шукати чималі гроші на ремонт автомобіля. Я налаштована звертатися до суду з позовом про відшкодування моральної та матеріальної шкоди.