П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Березня 2011

ЧИ Є У ВАС ПЛАН?

Сьогодні у Кам’янці стартує місячник озеленення, благоустрою та санітарного очищення міста, що триватиме до 16 квітня. Таке розпорядження підписав міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. 

За словами його заступника Сергія БАБІЯ, щоденно будуть підводитися проміжні підсумки роботи на засіданні спеціально створеного штабу, а в департаменті ЖПДІ завершується розробка локальних екологічних планів для організацій і підприємств міста, що мають закріплені для прибирання міські території. 

– В екопланах вказано карти-схеми для проведення благоустрою у весняний період. Відтепер керівників не будуть збирати, щоб надихати їх на прибирання міста, а, узгодивши з кожним спільні дії, вручатимуть екоплан, – розповідає Сергій Віталійович. – Усі, хто бажає долучитися до великого прибирання міста, можуть взяти свій екоплан. При цьому департамент узгодить Вам час і територію прибирання, необхідність технічного транспорту. Координує цю роботу начальник управління доріг та інфраструктури Валентин СВІДЕРСЬКИЙ (тел.: 5-17-39, 067-370-8284).