П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Березня 2011

ПІДЙОМ! І В КАМ’ЯНЕЦЬ…


Підйом

Підйом

Підйом

Підйом

Підйом

Ранок 15 березня близько тисячі кам’янчан зустрічали не у звичному режимі. Мало того, що прокинутися довелося на годину раніше, то ще й ранкові збори відбувалися без невимушеного мовлення програми «Підйом» на «Новому каналі». А все тому, що «Підйом» їх чекав не в телевізорі, а на майдані Польський ринок, звідки мала вестися трансляція передачі. 

Біля Ратуші, починаючи із 7-ї ранку, шанувальники «Марафону бадьорих ранків» мріяли потрапити на початок прямого ефіру передачі, потягуючи безкоштовне «Nescafe».

І ось на майдані з’явилася Оля ФРЕЙМУТ, а двоє її відомих співведучих Сергій ПРИТУЛА та Олександр ПЕДАН через екрани на сцені віталися з кам’янчанами та були, так би мовити, у своєму репертуарі – веселі, безтурботні  та майже завжди дотепні.

Щодо причин появи «Підйому» в Кам’янці, то їх декілька. Одну озвучила Оля ФРЕЙМУТ, представляючи гурт «Брати». Мовляв, відео їхнього виступу, викладене в Інтернеті, сильно вплинуло на вибір місця зйомок. А ще, як стало відомо, у творчій групі «Підйому» є двоє наших земляків.

Кам’янчани до  прямого ефіру підготувалися добре: крім гурту «Брати», котрі на бандурах виконували саундтрек до фільму «Бумер»,  танцювала «Абра» та змагалися воїни з Кам’янець-Подільського військово-історичного товариства. А анекдот зі сцени розповів сам мер. 

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ повідомив Україні про те, що рівно через місяць, 15 квітня, Кам’янець відкриває турсезон і запросив усіх завітати до нашого міста. Символічний постріл гармати ознаменував зворотний відлік до початку сезону, одночасно оглушивши чарівну ведучу.

Незабаром після ефіру ведуча «Підйому» Ольга ФРЕЙМУТ і редактор цієї програми Алла СТАЩЕНКО ділилися враженнями про наше місто з місцевими ЗМІ.  Загалом, що найприємніше, захват від Кам’янця у гостей був непідробним. 

– Кам’янець-Подільський став 4-м містом із 25-ти, в яких планує побувати «Підйом» із «Марафонами бадьорих ранків». Після ефіру спілкувалася із Сергієм ПРИТУЛОЮ та Олександром ПЕДАНОМ, – каже Ольга. – Вони поцікавилися, чим тепер, після прямого ефіру з Кам’янця, дивуватимемо глядачів. 

Воно й не дивно: розпочався ефір з приїзду Ольги на ретро-авто, вдруге вона з’явилася на публіці на бойовій розвідувально-дозорній машині, а відлетіла з місця зйомок на повітряній кулі. Під час коротких прямих включень глядачі «Нового» встигли побачити найяскравіші перлини нашого міста – Ратушу та Стару фортецю.

– Порадували Ваша інтелігентна публіка і те, що на майдан прийшли навіть цілими сі м’ями, – продовжує Ольга ФРЕЙМУТ. – Взагалі, Ваше місто – це наступний рівень, тому будемо раді цікавим пропозиціям щодо можливих спільних проектів. До того ж ми дуже хочемо приїхати на відкриття турсезону.