Субота, 27 Квітня 2024 р.
18 Березня 2011

ГУБЕРНАТОР ОТРИМАВ КОРАБЕЛЬ І БОЙОВИЙ ЛІТАК

ГУБЕРНАТОР ОТРИМАВ КОРАБЕЛЬ І БОЙОВИЙ ЛІТАК14 березня у Хмельницькому обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді (ХОЦНТТУМ) відбулося вшанування переможців Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких, винахідницьких, раціоналізаторських розробок. 

У заході взяли участь переможці Всеукраїнського конкурсу Сергій ВАЩУК – вихованець гуртка «Винахідники та раціоналізатори» із Грицівської школи сприяння здоров’ю Шепетівського району; Олексій КУШНІР – вихованець авіамодельного гуртка Кам’янець-Подільської філії ХОЦНТТУМ, учень 9-го класу СЗОШ №5; Дмитро БУКШАНЬ – вихованець гуртка авіамоделювання Старокостянтинівської станції юних техніків.

Молоду творчу еліту області прийшли вшанувати Василь ЯДУХА, голова Хмельницької 

облдержадміністрації, та Віктор ОЧЕРЕТЯНКО, начальник управління освіти і науки ОДА. На святі також були начальники відділів та управлінь 

освіти, керівники гуртків, батьки вихованців.

Василь ЯДУХА вручив цінні подарунки переможцям і керівникові Кам’янець-Подільської філії ХОЦНТТУМ, заступнику голови Товариства винахідників і раціоналізаторів України, заслуженому працівнику освіти України Олександру ЛУДАННОМУ, який промовив слова вдячності за підтримку позашкільної освіти області. На пам’ять про цей день він вручив губернатору макет корабля «Santa Mаrіа» (на фото), а Дмитро БУКШАНЬ – макет військового літака.

Отже, освітянська родина Хмельниччини ще раз із гордістю заявила про нашу талановиту молодь.

Григорій ГОНЧАРУК, директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.