П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
25 Березня 2011

НА РУСЬКИХ СВІТЛО БУДЕ ЛИШЕ СОНЯЧНЕ

22 березня начальник МРЕМ Борис ЧОРНИЙ проінформував журналістів про те, що «Хмельницькобленерго» продовжує втілення інвестиційної програми, в рамках якої минулого року було замінено майже 10,5 км електромереж, встановлено нові опори та підстанції. Цього року відбудеться заміна ще 6,5 км мереж. 

Починаючи з вівторка, роботи ведуться в районі Руських фільварків. На вулицях Нагірній, Південній, Кренкеля, Проїзній, Загородній, Некрасова відбудеться повна заміна мереж, які були споруджені ще у 60-х роках минулого століття. Роботи мають бути завершені до 1 жовтня.

Хочу попросити кам’янчан, аби вони з розумінням поставилися до потреби поетапно вимикати світло на тиждень-два, адже нові мережі – це надійність електропостачання. Зокрема, під час буревію, що нещодавно пройшов, жодної із замінених минулого року мереж не було пошкоджено, – зазначив Борис Володимирович – Також хотілося би кращого розуміння мешканців щодо наших дій з обрізування дерев. Ліній крізь гілки не проведеш, і закон передбачає двометрову охоронну зону електроліній.

Також МРЕМ планує до кінця року вирішити проблему з електропостачанням будинків на вул.Центральна, 1 і 3, яка утворилася внаслідок електроживлення цих будинків від сільських мереж.