П'ятница, 29 Березня 2024 р.
1 Квітня 2011

І ЗНОВУ «КАМ’ЯНЕЦЬКІ СКЕЛІ»

Кам’янецькі скеліЗмагання «Кам’янецькі скелі» проводяться в нашому місті вже 15 років поспіль. Цього року було проведено традиційну дистанцію «Командна смуга перешкод» на скелях у каньйоні р.Смотрич, нову оригінальну дистанцію з елементами орієнтування «Рятувальні роботи» – у лісопарку та «Крос-похід» – у лісовому масиві с.Цибулівка.

Із 14 команд, які взяли участь у цих змаганнях, 4 команди представляли Хмельницьку область, 3 – Донецьку, по 2 – Вінницьку та Чернігівську, та по одній – Чернівецьку, Полтавську та Миколаївську.

Переможцями змагань стали:

І місце – команда «Шалені бджоли» (Полтавська область, тренер Олексій ДЕРИКА); ІІ – «Пламя» (м.Горлівка, Алла КОНОНОВА); ІІІ – «Сонечко» (Хмельницька область, Юрій ЗАГОРУЙКО). Дистанції на змаганнях були ІV класу складності, що дає можливість переможцям виконати розряд кандидатів у майстри спорту України. 

Команди «Шалені бджоли» (Полтавська область), «Меридіан» (Шепетівський район) і «Сонечко» (Хмельницький ОЦТКУМ) стали переможцями на дистанції «Крос-похід» ІV класу складності та виконали розряд кандидатів у майстри спорту України.