Середа, 24 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

СЛУХАЄМО ГРОМАДУ

13 квітня у ЗОШ №12 міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ проводив виїзний прийом громадян. Питання, з якими звернулися жителі міста, торкалися житлових проблем, ремонту покрівель, працевлаштування, перевезення пільгових категорій населення.

А 19 квітня Михайло Євстафійович відповідав на телефонні дзвінки кам’янчан під час «Гарячої лінії». Наприклад, мешканці будинку №12 на Хмельницькому шосе висловилися щодо постійних проблем із теплопостачанням. Також їх цікавило питання повернення пенсіонерам городів, які розташовувалися за майданчиком для будівництва «Епіцентру». Декілька дзвінків було пов’язано з мікрорайоном Черемушки: порушувалося питання благоустрою вул.Червоноармійська та зміни керівництва комунальної аптеки. На думку Євгена ШУРІПИ, потрібно поставити на чолі аптеки не економіста, як планує влада, а фармацевта. 

Присутні на сеансі телефонного зв’язку «Гаряча лінія» керівники управлінь міськради отримали доручення від мера щодо вирішення цих та інших питань (щодо пільгових перевезень, заміни газових плит, обрізування дерев, працевлаштування, затримки з виплатою зарплати).