П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

ЗГУРТУВАЛИСЯ ДЛЯ «УКРАЇНСЬКОГО КРИСТАЛУ»

Як повідомила прес-служба міськради, минулого тижня під головуванням першого заступника міського голови Григорія ГОРШУНОВА відбулася нарада за участю керівників підприємств харчової промисловості, власників фермерських господарств Кам’янець-Подільського району та керівників організацій із гуртової та роздрібної торгівлі. Йшлося про покращення цінової ситуації на споживчому ринку та забезпечення населення міста соціально важливими товарами за цінами виробників.

Присутні домовилися про поставки таких продуктів харчування у торгову мережу ТОВ «Український кристал» за цінами виробників. Зокрема, ПП «Авант-Агро» постачатиме борошно, ПП «Сота-Ф» – крупи, ПП «Полуботкін» – варену ковбасу, ТОВ «ЗС ЛТД» – масло вершкове та сир, ЗАТ «Авіс» – курячі яйця, ТОВ «Український кристал» – хліб. 

Продукція, яка не виробляється в місті та районі, буде поставлятися підприємцями, що займаються гуртовою торгівлею. Зокрема, М.ПРОКОПОВ постачатиме макаронні вироби, рис, цукор, сіль, а філія ТОВ «Гермес» – соняшникову олію.

Крім цього, підприємства-виробники, які мають мережу фірмової торгівлі (ТОВ «ЗС ЛТД», ПП «Полуботкін» та ін.) будуть оформляти у магазинах міста соціальні куточки, в яких реалізовуватиметься власна продукція з позначенням на ярликах цін «Товар за ціною виробника».