П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

ДЖАМПІНГ ПО-КАМ’ЯНЕЦЬКИ

ДЖАМПІНГ ПО-КАМ’ЯНЕЦЬКИНа Замковому (Турецькому) мосту запроваджено нові атракціони. Перший можна назвати джампінгом по-кам’янецьки. Без гуми. Під’їжджаєте до мосту зі Старого міста або з боку Підзамча, йдете до обмежувача руху авто (комплекс із 4-х вкопаних трубних циліндрів та одного – посередині, який піднімається, коли потрібно) та стаєте на середній. Ногами. І стаєте не один, бо не спрацює. Рвучко підстрибуєте на ньому – і циліндр опускається. 

ДЖАМПІНГ ПО-КАМ’ЯНЕЦЬКИДругий атракціон – простий. Приїжджаєте до того ж обмежувача, дістаєте пульт і натискаєте кнопку. Алє-є оп! І циліндр опускається.   

…Це жартома. А якщо серйозно, то кам’янчани знають, що проїзд через Замковий міст у зв’язку з туристичним сезоном обмежений у часі, а тому їхати по ньому – ні-ні. Але їдуть. 

Вчора у цьому ми переконалися в присутності міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА. 

– Їхати тут мають право лише машини екстреного виклику та аварійних служб, – говорить Михайло Євстафійович. – У них є відповідні пульти. Однак комусь хочеться на цьому заробити і, кажуть, «лівий» пульт коштує 500 гривень.            

ДЖАМПІНГ ПО-КАМ’ЯНЕЦЬКИПоки ми з мером були біля моста, приїхали 5 любителів «атракціону». До речі, і депутат міськради Володимир ФЕДОРЧУК. А взагалі, з 10.00 до 14.00 їх було 20.

– Такими діями наносяться великі збитки місту, – продовжує мер. – Достатньо сказати, що на останній ремонт обох обмежувачів руху автомобілів з міського бюджету було виділено 40 тисяч гривень. З такими «любителями» ми боротимемося нещадно.