П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Травня 2011

УВАГА! РОЗПОЧАЛИСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА МЕРЕЖАХ!

КП «Міськтепловоденергія» повідомляє про те, що у місті розпочинається виконання капітальних ремонтів основних об’єктів і мереж міста. У зв’язку з цим можливі тимчасові незручності, за які підприємство просить вибачення. Зокрема, в окремих будинках частково буде відсутнє гаряче водопостачання. Інформація про відключення буде надаватися заздалегідь через ЗМІ. 

Ремонтні роботи проводяться відповідно до графіка, затвердженого рішенням виконкому міськради від 6 травня.

У травні виконуватимуться такі роботи: заміна засувок на тепломережі на перехресті вулиць Тімірязєва та Огієнка; заміна тепломережі та мережі гарячого водопостачання у ЦПТ на вул.Данила Галицького, 13; заміна тепломережі біля житлового будинку №15 на вул.Драгоманова; облаштування теплової камери на вул.Драгоманова, 16; заміна засувок біля котельні на вул.Князів Коріатовичів, 56; реконструкція мережі гарячого водопостачання від ЦТП до житлового будинку на вул.Пановецька, 13, 13а; заміна частини теплової мережі поблизу будинку на вул.Короленка, 51.

Також проводитимуться капітальні ремонти мереж холодного водопостачання та водовідведення, зокрема, заміна мережі холодного водопостачання на вул.30 років Перемоги, 7, пр.Грушевського, 38, вул.Космонавтів, 1; заміна засувок на мережі на вулицях Гагаріна, 71, Пушкінська, 40, Жукова, 5; Данила Галицького – Соборна, Ватутіна – Хмельницьке шосе, Драй-Хмари – пр.Грушевського та 

вул.Матросова (р-н кафе «Фараон»). У травні буде відремонтовано і пожежні гідранти на мережах. 

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія».