Субота, 27 Квітня 2024 р.
27 Травня 2011

ТЕПЛИЙ ДІМ І ОЗЕРО

У вівторок заступник міського голови з комунальних питань Сергій БАБІЙ провів виїзний  брифінг. Журналістам продемонстрували два об’єкти, де нині тривають інтенсивні роботи.

Мешканці одного з крайніх під’їздів будинку на вул.Затонського, 2, вирішили включитися в нову міську  програму «Теплий дім», яка передбачає утеплення житлових будинків на умовах співфінансування мешканців і міського бюджету (50/50). Будинок побудовано так, що зовнішня стіна цієї 9-поверхівки постійно зазнавала негативного впливу вітру, ще гірша справа була під час  дощів.   

За словами Сергія Віталійовича, на жаль, не вдалося знайти підрядника, який би погодився на задекларовану на початку року міською владою ціну. Але влада слова дотримає: з міського бюджету покриється 70 відсотків необхідних витрат, мешканці ж заплатять «стару» ціну. Роботи здійснює  ТОВ «Рокор» (Олександр КОНЮШЕНКО).

Ця ж будівельна організація разом зі співробітниками МУ МНСУ та військовими активно працює в парку за «Укрсоцбанком» на іншому проекті під назвою «Лебедине озеро». Цього тижня тут завершується розчищення нижнього озера і починаються роботи з відновлення дна водойми та благоустрою території.  Цим опікуватимуться  КП «Комунбуд» (Сергій КОГУТ)  і «Комбінат благоустрою» (Євгеній ОБОДОВСЬКИЙ).  

Ще одним озером, розташованим вище – під орлом, міська влада пропонує  зацікавитися бізнесменам для облаштування тут зони відпочинку та літнього кафе.