П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Червня 2011

ЧЕСТЬ І ШАНА ЗАСНОВНИКУ «ПОДОЛЯНИНА»!

Головного редактора та засновника газети «ПОДОЛЯНИН» Віталія БАБЛЯКА  було нагороджено (посмертно) відзнакою міськради «Честь і шана». Таке рішення було прийнято наприкінці пленарного засідання сесії міськради 31 травня.

Того ж дня депутати затвердили звіт про виконання бюджету Кам’янця-Подільського за І квартал 2011 р. та внесли зміни до міського бюджету на цей рік. Заступник міського голови Сергій БАБІЙ підготував інформацію щодо підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 рр. Міськуправління охорони здоров’я презентувало зміни у структурі лікувальних закладів, які чіткіше відокремлюють первинну допомогу. 

Також на сесії було розглянуто депутатський запит Сергія АКИМОВИЧА щодо приведення регламенту міськради у відповідність до змін у законодавстві, заслухано звернення фракції БЮТ до Генерального прокурора України щодо затримання 24 травня працівниками Генпрокуратури лідера «Батьківщини» Юлії ТИМОШЕНКО.

У міськраді було створенно ще дві фракції. До складу фракції «УДАР» увійшли Володимир ЮР’ЄВ (голова) і Тарас ЯВЕЛЯК, Народної партії – Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ (голова) та Борис ЦВІГУН.