Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Липня 2011

ДВА СВЯТА

Минулого тижня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ мав приємний клопіт – вітати із професійним святом представників двох поважних галузей.

1 липня подарунки і нагороди від міської влади отримали архітектори міста. Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток і розбудову міста мер нагородив грамотами виконкому міськради кам’янецьких зодчих, членів Національної спілки архітекторів України Віктора РУДЮКА, Анатолія ТКАЧУКА, Олега СВІНЦІЦЬКОГО та Віктора ЯВОРСЬКОГО. Про виставку, підготовлену архітекторами до власного свята, читайте на стор.9.

Того ж дня Михайло Євстафійович завітав до своїх колишніх колег, аби привітати їх із Днем працівника ДПС України, який відзначається 2 липня. До 

обрання на посаду міського голови він працював першим заступником голови ДПА області, а загалом віддав Податковій службі понад 13 років.

Крім грамот від виконкому міськради, які вручено Ніні ЧЕСНЬОВСЬКІЙ, Тетяні НІКІТІНІЙ, Тетяні ПОТИМКОВСЬКІЙ та Сергію ГАДІЮ, кам’янецькі податківці отримали відзнаки обласного керівництва: за значний особистий внесок у розвиток Податкової служби області, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів було нагороджено Ольгу ЦАРУК, Ірину КОРЧАГІНУ та Наталію ПРОКОПОВУ.

А заступник начальника відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Кам’янець-Подільської ОДПІ Тетяна БІЛИК занесена на Дошку пошани обласної ДПА.