Четвер, 28 Березня 2024 р.
15 Липня 2011

НА П’ЯТЬ ЩЕ НІХТО НЕ СПРОМІГСЯ

Наприкінці червня робоча група у складі працівників департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста, Кам’янець-Подільської ОДПІ та фінансового управління міської ради провела моніторинг діяльності об’єктів готельного бізнесу. 

Як повідомив директор департаменту економіки Володимир ХМЕЛЮК, загалом було перевірено 13 таких об’єктів, де працюють близько 300 найманих осіб. На сьогодні у перевірених закладах розміщується 596 готельних номерів для поселення 1059 осіб.

Щодо «зірковості» кам’янецьких готелів, то найбільша їх кількість у готелю «Гетьман» і готелів закритого типу «Клеопатра» – 4 зірки. Готельний комплекс «7 днів» і «Гала-готель» сертифіковано на категорію «3 зірки». Наразі підготовку до проведення сертифікації здійснюють лікувальний пансіонат «Поділля», готельний комплекс «Фільварки-Центр» і готель закритого типу «Клеопатра» (вул.Татарська, 19). 

Сім об’єктів готельного бізнесу взагалі працюють без сертифікатів відповідності. Їх керівникам департамент економіки та розвитку інфраструктури міста направив листи з проханням за найкоротші терміни виправити цю ситуацію.

До кінця місяця буде проведено ще один моніторинг діяльності інших об’єктів готельного бізнесу, але вже спільно із працівниками ДП «Хмельницькстандартметрологія». Останні мають можливість проводити хронометраж заповнення готельних номерів, особливо у вихідні та святкові дні.

Вл. інф.