Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Липня 2011

ЗАЛИШИТИ НАЩАДКАМ

Кам’янець-Подільською міською організацією ветеранів зібрано спогади, документи, фотографії учасників бойових дій у Великій Вітчизняній вій-ні, дітей війни, тих, хто відбудовував Україну в післявоєнний період, а також твори учнів навчальних закладів про ці події.

Сформовані матеріали розміщені в семи книгах, надрукованих за кошти Всеукраїнської організації інвалідів війни та Збройних сил і міської організації ветеранів: «Победа» (2004 р.); «Спогади ветеранів», «Олександр Лєсовой» (2005); «Мости» (2006); 

«20 років у ветеранському строю» (2007); «Прошлое забвению не подлежит» (2008); «Солдатська слава не погасне» (2009).

Нині міська організація ветеранів працює над виданням восьмої, завершальної, книги, робоча назва якої «Нам дороги эти позабыть нельзя». У ній планується розміщення спогадів ветеранів, які не публікувалися у попередніх книгах, із великою кількістю ілюстрацій – фотознімків минулих років. Книга буде присвячена 25-й річниці створення Кам’янець-Подільської міської організації ветеранів, яка відзначатиметься 14 лютого 2012 р. 

Звертаємося до громадян міста з проханням поділитися спогадами, зокрема про відбудову країни у післявоєнний період, і фотознімками того періоду. Подати матеріали потрібно до 1 жовтня ц.р. за адресою: майдан Відродження, 1, каб. №108, щоденно, крім суботи та неділі.

Редколегія опрацьовуватиме подані матеріали і визначатиме обсяг для розміщення.

Зоя ФТЕМОВА, відповідальний секретар Ради ветеранів міста.