Середа, 24 Квітня 2024 р.
12 Серпня 2011

НА ПЕРШИЙ, ДРУГИЙ РОЗРАХУЙСЬ!

Іноді навіть ми, кам’янчани, опинившись на незнайомій вулиці нашого міста, не завжди можемо знайти потрібний будинок чи під’їзд. Що вже й казати про приїжджих. Така катавасія відбувається тому, що в місті роками не поновлювалися таблички з назвами вулиць (аншлаги). За останні роки зведено багато нових будинків, перші поверхи багатоповерхівок віддано комерційним структурам. Одним словом, місто кардинально змінилося. Мали б змінитися і аншлаги, які відстали на декілька десятиліть. Два тижні тому цю проблему було порушено і в публікації «ПОДОЛЯНИНА» «У лабіринті назв і номерів».

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ виступив з ініціативою доручити департаменту ЖПДІ встановити у всьому місті сучасні пластикові аншлаги на фасадах будинків і над входами у під’їзди, які не будуть надто громіздкими, не привертатимуть до себе багато уваги, але, разом із тим, висітимуть у таких місцях, де людина без проблем їх бачитиме. 

Загалом потрібно встановити 150 аншлагів і 200 табличок з номерами будинків, загальна вартість яких – 25 тис.грн. На сьогодні вже завершується встановлення аншлагів у мікрорайоні Жовтневому, розпочато роботу на вулицях Соборній і Князів Коріатовичів. За словами заступника міського голови Сергія БАБІЯ, до кінця року аншлаги планується встановити у всьому місті.