Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
2 Вересня 2011

АВАРІЯ ПІДМОЧИЛА СВЯТО

Напередодні 1 вересня аварія на міському водогоні ледь не зіпсувала свята мешканцям мікрорайону Жовтневого. Як повідомив головний інженер КП «Міськтепловоденергія» Василь ТАРАСЮК, 31 серпня зранку стало відомо про прорив мережі. Аварію одразу ж почали ліквідовувати, проте після завершення робіт, коли почали відкривати засувку на центральному водогоні, обладнання (засувка) вийшла з ладу.

– Це не дивно, бо засувка експлуатується з 1974 року, – розповідає Василь Кузьмич. – Наші люди працювали до пізньої ночі, проте результату досягнуто не було. Роботи продовжено вранці 1 вересня.

Зважаючи на те, що дітей необхідно підготувати до школи, було прийнято рішення вже ввечері почати підвозити технічну та питну воду до будинків. 

– Одразу ж було створено оперативний штаб, – розповідає директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК. – Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ особисто контролював цей процес і дав розпорядження всім службам долучитися до справи, бо в нас не вистачало власних авто. Цілу ніч працювала машина КП «Міськтепловоденергія» (водій Віктор ЧАЙКОВСЬКИЙ), а також 2 машини МНС, 2 – підприємства «Лактіс» і 2 дві одиниці техніки КП «Комбінат благоустрою».

Остаточно аварію було ліквідовано до 16.00 1 вересня.  

Вероніка ВЛАСЮК, прес-служба «МТВЕ».