Середа, 24 Квітня 2024 р.
2 Вересня 2011

МЕРУ ВРУЧИЛИ КЛЮЧІ ВІД БІЛОГО «МЕРСЕДЕСА»

 Ключі саме від цього автобуса Володимир Володимирович вручив міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ 31 серпняКомунальне автотранспортне підприємство цього тижня поповнилося  трьома білими автобусами «MERCEDES». Усі три незабаром курсуватимуть вулицями міста, здійснюючи щоденно в тому числі й пільгові перевезення.   

Один з них придбаний для громади міста депутатом облради Володимиром МЕЛЬНИЧЕНКОМ. Ключі саме від цього автобуса Володимир Володимирович вручив міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ 31 серпня.  Ще два автобуси придбані за кошти міського бюджету.

– До сьогодні комунальний транспорт складав два автобуси, придбані Володимиром МЕЛЬНИЧЕНКОМ, – зазначив Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Тепер комунальний транспорт налічує 5 одиниць. Нині ці транспортні засоби проходять процес реєстрації, і ми плануємо, що максимум через два тижні вони зможуть вийти на маршрути, адже для того, щоб зареєструвати 2 автобуси, місту потрібно знайти 64 тисячі гривень. Вносяться останні корективи до маршрутів, ми постаралися, щоб  навчальні  та лікувальні заклади були в пріоритеті. Також у планах пустити автобус на Підзамче.   

Директор КП «Комунтранссервіс» Руслан ПРИСТАЧ повідомив, що ці автобуси можуть вмістити по 100 чоловік кожен (46 сидячих місць). Загалом комунальний транспорт має охопити маршрути №№20, 21, 22 та 23.