Середа, 24 Квітня 2024 р.
16 Вересня 2011

УНІВЕРСАЛЬНИЙ СОЛДАТ

УНІВЕРСАЛЬНИЙ СОЛДАТ 5 – 8 вересня у смт Десна проходив ІІІ фі­нальний етап конкурсу «Уні­версальний сол­дат» серед війсь-ковослужбовців служби за контрактом ЗСУ, в якому взяв участь головний старшина навчального Центру під­готовки інженерних військ прапорщик Олександр МАЛАНІЧ.

Військові змагалися у виконанні нормативів з підготовки до роботи і налаштування переносних радіостанцій, польового прокладання кабелю лінії зв’язку, демонстрували вправність у вогневій підготовці, змагались у виконанні нормативів із захисту від зброї масового ураження, а ще демонстрували вміння і навички у військово-медичній підготовці, топографії, долали на час дистанцію 1000 м, підтягувалися на перекладині, присідали з 16-кілограмовою гирею тощо.

У рамках номінацій за гуманітарним і культурно-мистецьким напрямками учасники змагалися у вікторині зі знання історії, декламували твори, танцювали та співали.

Із чотирьох номінацій, у яких брав участь Олександр Васильович, він став переможцем у військово-спортивній, тому в загальному підсумку посів V місце серед 19 найкращих представників усіх родів військ. Олександра МАЛАНІЧА нагородив грамотою і кубком начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Григорій ПЕДЧЕНКО, а начальник Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ Микола КРАВЧУК вручив грамоту за старанність, ініціативу та сумлінне виконання службових обов’язків.