Четвер, 25 Квітня 2024 р.
7 Жовтня 2011

ПРАВА ЛЮДИНИ РОЗГЛЯДАТИМУТЬ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ

Щороку в тиждень, на який припадає 15 жовтня – дата, коли відкрито для підписання Європейську хартію місцевого самоврядування 1985 р., – проводиться Європейський тиждень місцевої демократії.

Цьогорічний тиждень (10-16 жовтня) буде присвячений правам людини на місцевому рівні. Не залишиться осторонь цієї кампанії і наше місто: у Кам’янці заплановано проведення тематичного засідання депутатського клубу, круглого столу на тему «Права людини на місцевому рівні», книжкової виставки та низки інших заходів.

– Наше місто завжди стоїть на засаді впровадження демократичних принципів і розвитку місцевого самоврядування в дусі нових світових тенденцій. Так, 29-30 жовтня у Кам’янці-По­дільському тренери Міжнародного республіканського інституту проводитимуть семінари для депутатів міської ради, – зазначає секретар міської ради Василь СЕНЮК. – Йтиметься про роз­гляд проектів рішень на засіданнях постійних комісій і сесіях ради, реалізацію закону про доступ до публічної інформації, організацію роботи команди депутата і депутатської приймальні, принципи формування бюджету, ефективне управління комунальним майном тощо.