Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
14 Жовтня 2011

З ДРУЖНІМ ВІЗИТОМ!

Протягом минулого тижня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ здійснив два візити в рамках раніше укладених Ка­м’янцем угод.

Приєднання нашого міста до програми транскордонного співробітництва та проекту «Європа міст» (відповідний договір було підписано в липні ц.р.) передбачає обмін візитами та участь у заходах міст – учасників договору. Таким чином декларується європейська підтримка спільних проектів і наша готовність до співпраці. Минулими вихідними на запрошення Консульства Румунії Михайло Євстафійович відвідав місто Кимпулунг-Молдовенеськ.

А візит міського голови в Кривий Ріг пов’язаний із проведенням Міжнародної конференції «Угода мерів – шлях до сталого енергетичного розвитку міст». 

Угода мерів – це зобов’язання міст (серед 12 українських міст є і Кам’янець) не виходити за рамки цілей енергетичної по­літики ЄС щодо скорочення викидів СО2 за рахунок підвищення ефективності використання енергії, впровадження екологічно 

чистого виробництва та використання енергії відновлювальних джерел. 

Крім вражень від конференції, Михайло СІМАШКЕВИЧ привіз напрацювання криворожців щодо облаштування сучасного дозвільного центру. Нагадаємо, що кам’янецький Єдиний дозвільний центр невдовзі має переїхати на перший поверх адмінбудинку міськради.