Четвер, 25 Квітня 2024 р.
14 Жовтня 2011

В ЕПІЦЕНТРІ УВАГИ – ДІТИ

 з Держбюджету отримано кошти на реконструкцію дитячого садка на вул.Тімірязєва, 130У вівторок на прес-конференції для представників місцевих ЗМІ міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ по­ділився інформацією про подальший розвиток інфраструктури міста.

Зокрема, мер повідомив, що з Держбюджету отримано кошти на реконструкцію дитячого садка на вул.Тімірязєва, 130, котрий нещодавно був куплений містом у колективного швейного підприємства за 1 млн. 200 тис.грн. За словами Михайла Євстафійовича, всі 4 млн. 800 тис.грн., виділені для ремонту та обладнання, цього року освоїти не вдасться, але міська влада вирішила питання з тим, аби перенести частину держфінансування на наступний рік. 

– Також наступного року в місті може з’явитися палац спорту, – повідомив журналістам мер ще одну новину. – Керівництво гіпермаркету «Епіцентр», зважаючи на гарну співпрацю з нашим містом і міською владою зокрема, задекларувало бажання звести спортивний комплекс, де будуть передбачені майданчики для заняття футболом, волейболом, функціонуватиме борцівський зал тощо. 

Остаточно про їхнє рішення стане відомо пізніше.