П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2011

ДО БІБЛІОТЕКИ – З КНИГОЮ

12 жовтня централізована бібліотечна система міста розпочала акцію «З книгою до бібліотеки», яка триватиме до 12 листопада.

Як повідомила провідний бібліотекар відділу комплектування ЦБС Оксана ЮРЕЙКО, акція покликана привернути увагу та об’єднати зусилля представників керівних органів міста, депутатів міськради, комерційних структур, громадських організацій і громади міста щодо проблеми поповнення бібліотечних фондів новою сучасною літературою. 

Саме сучасною і новою, адже нерідко громадяни, яким боляче викинути на смітник або здати в макулатуру свої застарілі видання, приносять їх у бібліотеку. Але якщо ця література не потрібна їм, то чи потрібна вона іншим читачам? 

На жаль, сьогодні не найкращі часи для бібліотек, але кожна людина може зробити посильний внесок –  прийти в бібліотеку з книгою, подарувати сучасні, нові, потрібні видання. 

Центральна бібліотека розташована за адресою: вул.Князів Коріатовичів, 3.  Бібліотеки-філї чекають на Вас на вул.Миру, 2; пр.Грушевського, 62а; вул.Червоноармійська, 44; Тімірязєва, 38; вул.Короленка, 29; вул.Лесі Українки, 38 (дитяча); вул.Роз­вадовського, 4; вул.Пушкінська 44 (дитяча).

Вл.інф.