П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
28 Жовтня 2011

КЛИЧКО ЗДОБУВ ЩЕ ОДИН ТИТУЛ

Віталій КЛИЧКО26 жовтня в місті перебував всесвітньо відомий спортсмен, легенда боксу, Герой України, чемпіон Європи, чемпіон світу  з боксу за версіями WBO, WBA та WBC, лідер партії «Україн­ський Демократичний Альянс за Реформи» («УДАР») Віталій КЛИЧКО.

На жаль, візит був дещо обмежений у часі, адже Віталій КЛИЧКО ще побував на відкритті ДЮСШ у Хотині, на реконструкцію якої надавав кошти Фонд братів КЛИЧКІВ.

У нашому місті Віталій Володимирович провів зустрічі з кам’янчанами в міському Будинку культури та у зоні відпочинку мікрорайону Жовтневого, де мав можливість поспілкуватися з освітянами, медиками, студентами, громадськістю.

– Для України європейський вибір – це не лише вибір союзника, у першу чергу це вибір моделі розвитку країни у майбутньому, – зазначив Віталій Володимирович. – Саме від того, що ми оберемо сьогодні, залежатиме, в якій Україні житимуть наші діти завтра. Для мене особисто відповідь очевидна: у сильній, демократичній, європейській країні.

Несподіванкою для гостя стали нагороди, які вручив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. Віталій КЛИЧКО став першим кавалером нової відзнаки міського голови «Витязь Поділля», що вручається за благодійну діяльність. Таким чином місто віддячило Фонду братів КЛИЧКІВ за вагомий внесок у розвиток фізкультури та спорту в місті. Нагадаємо, що брати КЛИЧКИ допомогли придбати спортивне обладнання та інвентар нашій ДЮСШ (мікрорайон Жовтневий) на суму 800 тис.грн. Обидва брати – Віталій і Володимир – ще отримали відзнаки міського голови «За заслу­ги перед громадою».

Віталій КЛИЧКОА нагороди із рук КЛИЧКА отримали переможці Всеукраїнського конкурсу творів «Посміхнись майбутньому!», ініціатором якого була партія «УДАР». Взяли участь у конкурсі близько 600 учнів міста і району. 

Переможцями першого туру стали: Віктор ВАНДИНСЬКИЙ (учень ЗОШ №7), Тетяна КУХМАЙ 

(НВК №3), Вікторія КЛИМ (гімназія), Анастасія СОЛОВЕЙ (НВК №8), Олександра ЗАМОРСЬКА (лі­цей), Владислав СОРОЧИНСЬКИЙ (ЗОШ №11), Ро­ман ІВАНЕНКО (ЗОШ №12), Юля БОМК (ЗОШ №6), Володимир ДЕМКІВ (ЗОШ с.Жовтневе), Антоніна КАСНУЛІНА (ЗОШ с.Чабанівка), Тетяна ПАТЛАТА (ЗОШ с.Панівці). Кожен з них із рук Віталія КЛИЧКА отримав грамоту та книжку з особистим підписом. 

Переможці другого туру, який проходив в обласному центрі, Катерина ШИБІНСЬКА (НВК №16) і Валерія ЩЕРБИНА (ліцей), отримали дипломи та нетбуки.

Також грамоти і книжки з автографами за значні спортивні досягнення та активну життєву позицію буде вручено і курсантам факультету військової підготовки К-ПНУ ім.Огієнка Михайлу НОВОСАДУ, Олександру ФУРМАНУ та Дмитру ВОЛОХУ. А начальник кафедри фізичної культури та спорту полковник Сергій СКИБА буде відзначений за фізичний гарт молоді.

Лідер «УДАРу» мав зустріч із головою Кам’янець-Подільської міської організації партії «УДАР», депутатом міськради Володимиром ЮР’Є­ВИМ і головою районної організації, депутатом рай­ради Олександром МОСЕЙЧУКОМ.