Середа, 24 Квітня 2024 р.
28 Жовтня 2011

ЯКЩО МОЖЕШ, ДОПОМОЖИ!

ЯКЩО МОЖЕШ, ДОПОМОЖИ!Таке гасло пропонують підтримати міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і депутат обласної ради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. Власним коштом вони придбали 10 тонн картоплі (535 сіток вагою до 20 кг кожна), яку найближчим часом розвезуть по домівках тих, хто найбільше потребує підтримки та допомоги. 

– Питання щодо виділення коштів з міського бюджету на придбання продуктів харчування для малозабезпечених громадян неодноразово порушувалося і на раді ветеранів, і під час засідань круглих столів, зініційованих Громадською радою. Тому було вирішено, що ця допомога буде, але забезпечуватиметься вона за спонсорські кошти. Щоб це було демократично, ми вирішили, що кожна громадська організація подасть списки людей, котрі потребують такої допомоги найбільше, – зауважує депутат обласної ради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

Також міський голова та депутат обласної ради планують закупити крупи та закликають долучитися до благодійної акції «З турботою про кам’янчан» приватних підприємців, політиків, усіх, хто має можливість надати матеріальну допомогу тим, кому вона так необхідна.