Четвер, 18 Квітня 2024 р.
4 Листопада 2011

РІЗНІ КОНФЕРЕНЦІЇ – ЄДИНЕ ЗАВДАННЯ

Віце-президент Асоціації міст України Мирослав ПІТЦИК,  Михайло СІМАШКЕВИЧ. 27-29 жовтня в м.Ялта відбулася Всеукраїнська конференція керівників органів місцевого самоврядування «Гостинне місто», в якій взяли участь  міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і директор департаменту гуманітарної політики Олена КУЗЕМА. 

У ході її роботи понад тридцять мерів туристичних міст нашої держави підписали угоду про співпрацю в ході реалізації стратегічної програми «Національна туристична ініціатива». Метою цієї угоди є створення конкурентоздатного українського туристичного продукту і стійкого іміджу України як туристичної держави в цілому, а ще створення колекції якісних яскравих туристичних і курортних центрів, формування в них еконо­мічних кластерів.

Також нещодавно міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ взяв участь у Міжнародних муніципальних слуханнях «Розвиток належного врядування на місцевому та регіональному рівнях», які відбулися у столиці. Під час цих слухань обговорювалися стан і шляхи розвитку правових та інституційних засад місцевої та регіональної демократії в контексті імплементації положень Європейської хартії місцевого самоврядування та стратегії інновацій і належного врядування на місцевому рівні. У цьому заході взяли участь Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ, Голова Верховної Ради Володимир ЛИТВИН, урядовці, народні депутати та інші. 

Яна МЕЛЬНИЧУК, прес-служба міськради.