П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Листопада 2011

11 ВЕСІЛЬ ОДИНАДЦЯТОГО

мерології та різноманітних потойбічних явищ охрестили магічною. Збіг цифр 11.11.11 буває раз на століття, тому багато людей вірять, що цей день принесе щастя, якщо, наприклад, одружитись чи грати в лотерею. Не відомо, як щодо останнього в нашому місті, а от стосовно укладання шлюбів, то тут і справді сталася якась магія.

– Ми навіть не сподівалися на таке, – з посмішкою зізналася начальник відділу ДРАЦС у м.Кам’янець-Подільський Ольга ГУМЕННА. – Хоч зазвичай у п’ятницю ми реєструємо неурочисте укладання шлюбів, та цього разу четверо пар виявили бажання засвідчити свої стосунки урочисто. Загалом  цього дня весілля відгуляли 11 пар. Напевне, в цьому є щось символічне.

Безумовно, символізм має місце, але лише для тих, хто в нього вірить. Особливо фанатичні в такі «магічні» дні примудряються не лише одружитись, а й… розлучитись. Один з таких випадків прогримів на весь Інтернет: парочка, яка одружилася 9.09.09, вирішила, що і розлучення має бути не менш пам’ятним. Тож дату вибрали 11.11.11.

11 листопада у пологовому відділенні міської лікарні народилося троє немовлят: першою була дівчинка, трохи згодом на світ з’явилося ще двоє козаків. Хоч і жоден із дітей не народився об 11 годині 11 хвилин, та, сподіваємось, що цей день принесе дітлахам щастя. Принаймні дату народження точно не сплутаєш.