Середа, 24 Квітня 2024 р.
25 Листопада 2011

ВЕТЕРАНИ У ВИРІ СУСПІЛЬНОГО ЖИТТЯ МІСТА

22 листопада відбулося засідання президії ради міської організації ветеранів під головуванням Леонтія РОГАЛЯ. Також у роботі зібрання взяла участь начальник управління праці та соціального захисту населення Інна САЛІЙ.

Члени президії затвердили заходи щодо виконання завдань, поставлених на останній звітно-виборній конференції організації. Серед цікавинок, запланованих на наступний рік, – проведення конкурсу на найкращу ветеранську організацію міста, створення власних веб-сайта й газети, видання літературного альманаху та книги про славетних синів Кам’янця-Подільського, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися з фашистськими загарбниками.

Також ветерани хочуть порушити перед міською владою питання про необхідність облаштування в усіх мікрорайонах Кам’янця-Подільського міні-ринків, про доцільність відродження комунальної аптеки тощо. Рада ветеранів підготувала і звернення до Укрзалізниці, щодо повернення попереднього графіка курсування наших потягів.

Леонтій РОГАЛЬ та інші члени президії зазначили, що приємно вражені увагою міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА та депутата обласної ради Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА до проблем малозабезпечених громадян. «Такі акції є гідним прикладом для наслідування», – вважають ветерани міста.

Прес-служба міськради.