Субота, 27 Квітня 2024 р.
2 Грудня 2011

ЗВІТ НЕ В ЗАЛІ, А НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ВУЛИЦІ

30 листопада на Соборній відбувся урочистий мітинг, присвячений 20-й річниці з дня проведення Всеукраїнського референдуму. 1 грудня 1991 р. український народ переконливою біль­шістю голосів підтримав Акт проголошення незалежності України. Зокрема, у Хмельницькій області 96,3% осіб сказали своє «Так!», тим самим утвердивши Україну як суверенну, незалежну, демократичну та правову державу.

Привітати кам’янчан з вікопомною подією прийшли депутати міськради від  Партії регіонів, які того дня вирішили започаткувати добру традицію – пуб­ліч­но звітувати про здійснену роботу за рік, а також ознайомлювати мешканців з майбутніми планами щодо покращення економічного та соціального життя міста. 

Про те, що лише за рік зроблено владою на рівні країни, області та нашого міста, розповіла депутат міськради від Партії регіонів, начальник міського управління освіти та науки Світлана СТАРЧЕНКО. До неї приєднався її однопартієць, депутат міськради і приватний підприємець Валерій СЛОБОДЯН, який, зокрема, зазначив, що один рік – це той термін, коли вже можна озирнутися і проаналізувати почату роботу. При дірці в бюджеті у розмірі 7,5 мільйона гривень усе-таки вдалося багато чого зробити. Більш детально Валерій Анатолійович зупинився на нещодавно підписаних Президентом змін до Податкового кодексу. На його думку, в цьому документі враховано всі зауваження та побажання підприємців, тому впроваджені нововведення сприятимуть покращенню фінансового стану країни.