П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Грудня 2011

ЗА РИБКУ – ІНДИЧКУ

ЗА РИБКУ - ІНДИЧКУНещодавно у програмі «Смачна бесіда» нашої телерадіокомпанії куховарив не хто інший як сам мер Михайло СІМАШКЕВИЧ, ще й разом з онуками Давидом і Богданчиком. Готували вони у ресторані «Пуаро» родинну страву. Ні, не вареники, борщ чи голубці, а креветки та рибу під грибним соусом. 

Під час ефіру Михайло Євстафійович оголосив конкурс серед глядачів на кращий рецепт приготування риби. А в подарунок пообіцяв індичку. 

Обрати трійку лідерів було досить важко, адже тільки від одного прочитання рецептів паморочилося у голові. Переможців усе ж таки визначили. Ними стали: Ольга СІЧКОВСЬКА із рецептом приготування форелі на парі, Інна КОСТЮК зі щукою, тушеною в молоці з шампіньйонами, та Лілія ПОЛЮЛЯК аж із двома стравами – щукою, запеченою з ананасами, і скумбрією у вині. Господині отримали від Михайла Євстафійовича подарунки до Новорічного столу: індички та солодощі. А рецепт від Олени САВИЦЬКОЇ – «Скумбрія під майонезним соусом» – став найкращим у номінації «Глядацькі симпатії», і вона отримала курку до святкового столу.

Наступним у фартухові, з ложкою в руках і, сподіваємося, з гарним настроєм у програмі «Смачна бесіда» 6 січня, о 18.00, куховаритиме депутат облрадиВолодимир МЕЛЬНИЧЕНКО.