П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
30 Грудня 2011

ПОСКАНДАЛИЛИ. ПЕРЕОБРАЛИ

Громадська РадаЗасідання Громадської ради 22 грудня стало найскандальнішим за весь недовгий час існування цього дорадчого органу міськвиконкому.

На порядок денний було винесено зустріч із міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ, директором ВАТ «Модуль» Олександром САФ’ЯНОМ, звіт роботи Громадської ради за відпрацьований період та планування роботи на наступний рік.

Бурхливе обговорення діяльнос­ті «Модуля» показало, що члени Громадської ради дещо переоцінюють свої повноваження, не маючи при цьому конструктивних пропозицій та узгодженості поглядів. Представників міської влади, що були за­прошені на засідання, та й самого міського голову відверто роздратував дилетантський підхід членів Громадської ради до означення та вирішення міських проблем.

Масла у вогонь підлила демонстративна заява голови Громадської ради Ірини СТАРОСТІНОЇ на ім’я міського голови з проханням про звільнення з цієї посади. Тим паче, що посада є виборною і не потребує схвалення міського голови.

Ситуація розв’язалася на позачерговому засіданні Громадської ради 27 грудня, коли більшістю голосів рада «відпустила» Ірину Володимирівну та обрала нового голову – Аллу БУДАНЦЕВУ (на фото), котра очолює Кам’янець-Поділь­ську дитячу ГО дітей-інвалідів «Егі­да» і до цього часу входила до президії Громадської ради.