П'ятница, 29 Березня 2024 р.
6 Січня 2012

З ПОЛЬСЬКОГО РИНКУ НА АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ

Завдяки центральним ЗМІ стало відомо, що голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ зустрів Новий рік на Майдані Незалежності. Проте ніхто поки не повідомив, що першу подорож у новому році Олександр Павлович здійснив до Кам’янця-Подільського.

2-3 січня він із сім’єю прогулювався стародавнім Кам’янцем, милувався пам’ятками архітектури, в тому числі Старою фортецею, відвідав Собор Олександра НЕВСЬКОГО. За доброю традицією українських політиків, як і годиться у рік виборів, голова КМДА загадав бажання під Тріумфальною аркою. 

Також Олександр ПОПОВ мав зустріч з міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ та його за­ступником Сергієм БАБІЄМ.

Як стало відомо, на київського очільника справило незабутні враження наше сувенірне містечко. Більше того, він планує перенести досвід Кам’янця до столиці, замовити в нас три такі містечка. Не виключено, що одне з них з’явиться і на Андріївському узвозі.    

P.S. Тим, у кого виникло запитання, чи супроводжував ПОПОВА у поїздці його перший заступник і колишній кам’янецький мер Олександр МАЗУРЧАК, повідомляємо: Олександр Володимирович під час Новорічних свят був у Кам’янці, але через відрядження компанію Олександру ПОПОВУ під час відвідин нашого міста не склав.