П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2012

ЖУРНАЛІСТИ: ПОГЛЯД ЗСЕРЕДИНИ

На фото Станіслав Стояновський, Мар'ян Красуцький, Василь Добровольський, Олександр Завальнюк31 січня у приміщенні Кам’янець-По­дільського національного університету ім.Івана Огієнка відбулися звітно-виборні збори Кам’янець-Подільської міськрайонної організації Національної спілки журналістів України. Розпочались вони вру­ченням членських квитків нашим коле-

гам – Едуарду КРИЛОВУ, Євгену МАЗУРИКУ та Євгену КУЦЕНКУ.


На сьогодні організація нараховує 43 члени, серед яких – заслужений журналіст України, 5 заслужених працівників України в інших галузях, доктор наук – професор, 4 кандидати наук, доценти, 2 члени НСПУ, 3 члени НСКУ, депутати обласної та районної рад, які працюють у 12 редакціях місцевих, обласних та всеукраїнських видань, К-ПНУ, прес-службах міської ради та РДА, а хтось уже перебуває на заслуженому відпочинку, але не полишає журналістського пера.

З доповіддю про роботу нашої організації НСЖУ за 2011 рік виступив її голова Василь ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ. Згідно з рішенням зборів, Василя Григоровича знову було обрано на цю посаду, а його заступниками стали редактор газети «Кам’янець-Подільський вісник» Петро ПОЛІЩУК та Юрій ШУБАРСЬКИЙ – розробник сайту kp-pegas.org.ua, де розміщуватимуться матеріали членів спілки журналістів.

Ольга МІРКОТАН, член НСЖУ.