П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
3 Лютого 2012

…І ВШАНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ

31 січня відбулась чергова сесія міської ради. Депутати настільки плідно попрацювали на комісіях, що на пленарному за­сіданні рішення приймалися швидко, чітко і без зайвих запитань.  

Було затверджено міську програму зайнятості населення на 2012-2014 рр., а також Тимчасовий порядок оформлення дозвільних документів на реконструкцію нежитлових приміщень та квартир у житлових будинках, переведення квартир з житлового фонду в категорію нежитлових приміщень або навпаки, надання житловому будинку квартирного типу статусу «будинок садибного типу». 

Згідно з рішенням депутатів, відзнаку міськради «Честь і шана» отримали голова міської ради ветеранів Леонтій РОГАЛЬ і диригент народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Квітка на камені» Володимир ЛАБАНСЬКИЙ. 

Уважили кам’янецькі парламентарії нині покійних Івана РОСЯ і Анатолія ШУЛЬГІНА – дано погодження встановити меморіальні дошки на фасаді житлового будинку на вул.Шевченка, 18 на знак пам’яті цих Почесних громадян міста, які активно брали участь у його суспільному житті загалом і міської організації ветеранів зокрема. До речі, 14 лютого кам’янецькі ветерани відзначатимуть 25-річчя створення своєї організації.