Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Лютого 2012

ЯКЩО «ЄВРО» НЕ ЇДЕ В КАМ’ЯНЕЦЬ…

Кам’янець розпочав підготовку до «Євро-2012». Дарма, що наше місто не приймає чемпіонату, однак у нас є численна армія футбольних фанатів, для яких департамент гуманітарної політики вирішив створити власні трибуни, де можна буде гуртом подивитися прямі тран­сляції матчів та повболівати за нашу збірну. 

Як повідомила директор департаменту Альона КУЗЕМА, ці так звані фан-зони буде створено спільними зусиллями міської влади, громадських організацій та підприємців. На засіданні координаційної ради з підготовки міста до «Євро-2012» було визначено 4 фан-зони, кожна з яких буде обладнана великим екраном і матиме інформаційні стенди.

Головним футбольним епіцентром, як і годиться, стане Центральний стадіон ім.Тонкочеєва, де, крім власне трансляцій, будуть відбуватися товариські футбольні матчі та культурно-мистецькі заходи. Обладнати цю зону  зголосилась ГО «Наша спадщина». Інші фан-зони розташуються в «Клітці», що в Центральному парку відпочинку (організовує ГО «Молодіжний парламент»), кафе-барі «Адреналін» і піцерії «Нью-Йорк сіті» (організовують власники цих закладів). Концепція діяльності фан-зон поки що розробляється.