П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
2 Березня 2012

ТРИ ІСТОРІЇ КОХАННЯ. ДО КАМ’ЯНЦЯ

У рамках «Подільської Масниці» 25 лютого відбулося підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу на кращий відеоролик про Кам’янець-Подільський, оголошений під час відкриття туристичного сезону 2011 р.

Ця ідея виникла в організаторів конкурсу (міська рада, ГО «Відкрита асоціація готельєрів та рестораторів», теледистриб’ютор «ПП Галай» та ІА «ВЖЕ інфо»), коли вони зрозуміли, що п’ять років поспіль відеозвіти прес-турів після відкриття турсезону стають все кращими, і їх варто оприлюднювати.

Навесні минулого року 12 регіональних телерадіокомпаній зі Львова, Харкова, Южного, Рівного, Тисмениці, Алчевська, Чернівців, Хмельницького, Полтави та Умані спробували позмагатися за головний приз – 5 тис.грн. 

Праця членів журі була не з легких – кожна робота (а всі вони дуже різні) заслуговувала на схвалення. Тому для повноти картини про Кам’янець потенційним туристам варто було б оглянути одразу всі три.

Але, врешті-решт, переможницею стала робота знімальної групи ТРК «SIMON» з Харкова (Володимир МАЗУР – кореспондент, Вадим БЕЛІКОВ – оператор). 

Другими стали представники компанії «НТА» зі Львова (Степан ГРИЦЮК – кореспондент, Андрій ТУРЯНСЬКИЙ – оператор). 

Третє місце посіла творча група з міста Южного Одеської області (Ольга КОМАРОВА та Вадим СВЕТЛІЧНИЙ)

Крім грошового призу, учасники отримали від заступника міського голови Василя СУКАЧА та директора департаменту гуманітарної політики Альони КУЗЕМИ грамоти виконкому міськради.