Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Березня 2012

ЧЕКАЄМО СВЯТА ТА ЗАВЕРШЕННЯ СЕЗОНУ

Напередодні професійного свя­-та – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового об­слуговування населення – КП «Міськ­тепловоденергія» підводить перші підсумки опалювального сезону 2011-2012 рр. та планує майбутнє.

Перш за все, тепловики можуть з полегшенням зітхнути – зима з її лютими морозами вже позаду, і хоча опалювальний сезон ще триває, але найстрашніше таки пережили.

 – Ми постійно інформуємо громадськість про свою роботу, розповідаємо про проблеми, здобутки, щоб люди розуміли, наскільки складною та непростою є наша сфера, в яких умовах доводиться працювати, – розповідає директор підприємства Валерій ГОРДІЙЧУК. – Перед Новим роком на сесії міської ради ми прозвітували, що половину опалювального сезону пережили без жодної серйозної аварії, зменшили підживлення мереж. Проте кінець січня та лютий таки вирішили нас перевірити на міцність. Декілька тижнів трималися морози -20-300С, обладнання працювало на повну потужність. На щастя, вдалося уникнути аварій і поривів, вчасно усувалися дрібні неполадки.

Напередодні свята я хотів би подякувати всьому колективу за злагоджену роботу. Особливо хотілося би відзначити Сергія МИКУЛІНА, Володимира КОВАЛЯ, Віктора ГАЛИНКА, Віктора ГУЦУЛА, Віктора СЛЄПЦОВА, Броніслава БАЧИНСЬКОГО, Василя ПІДГІРНОГО, Василя ЛАЩА, Олександра СУХАНОВА, Леоніда БАСАРАБА, Валерія КУШНІРА, Валерія ВАСИЛИШИНА, Валентина ЗАКОРДОНЦЯ, Руслана ЯМ’ЯКА, Михайла МАКОВСЬКОГО, Сергія СТАНІСЛАВОВА, Віталія ЛЮБУ, Андрія ПУЗІЙЧУКА, Віктора ДАРМОГРАЯ, Віктора ВЕРЕСТЮКА та його бригаду, а також багатьох інших. Список виявився доволі значним, адже в нас працюють 860 чоловік, кожен з яких виконує відповідальну ділянку роботи.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-секретар КП «МТВЕ».