Субота, 20 Квітня 2024 р.
16 Березня 2012

МІСЬКА ВЛАДА ВІДКРИВАЄ КОЗИРІ

Приміщення міськвиконкому знову перетворилось на лекційну залу. 13 березня відбулася чергова презентація Факультету муніципального управління, який являє собою серію інформативно-тренінгових занять, що дають можливість ближче ознайомитись із діяльністю місцевої влади. Взяти участь у цьому проекті може будь-хто, незалежно від віку, статі чи соціального статусу. Від­відування занять є добровільним і безкоштовним. 

– Буде можливість зустрітися з першими особами міста, з їхніх уст можна буде почути, чим вони займаються, як вони ведуть свою роботу. Місто перед слухачами лекцій постане з точки зору бюрократії. Але під бюрократом я маю на увазі людину, яка професійно виконує свої обов’язки, – пояснив заступник завідувача відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Юрій КОЗЛОВ.

Які цілі та завдання стоять перед місцевим самоврядуванням? Як формується міський бюджет? Як розвивається туристична, медична, освітня галузі міста? Відповіді на ці та інші запитання можна буде почути впродовж двох місяців від заступників місь­кого голови, самого мера та інших впливових людей Кам’янця-Подільського.

Приєднатись до групи допитливих активістів можна ще впродовж двох тижнів. А розклад занять та теми розмов розміщені на сайті міської ради.