Субота, 27 Квітня 2024 р.
16 Березня 2012

СЕКРЕТ ДОВГОЛІТТЯ

Кажуть, щоб сто років прожити, потрібно в Бога заслужити, та, виявляється, є люди, котрі варті більшого. Саме такою є довгожителька нашого району Тетяна ЛЕВИЦЬКА, яка 10 березня відсвяткувала свій 105-річний ювілей. 

СЕКРЕТ ДОВГОЛІТТЯСекрет довголіття вона не приховує: «Прожила стільки, бо завжди вірила і молилася Богу, незважаючи ні на що. Він і супроводжує мене все життя», – розповідає Тетяна Григорівна. Доля не лінувалася випробовувати нашу ювілярку: в п’ять років вона втратила маму, все життя важко працювала в колгоспі й уже встигла поховати сина. Та, попри все, «ця людина все життя випромінює надзвичайну душевну доброту, вона завжди спокійна та врівноважена, розсудлива, а злою чи роздратованою ми її взагалі не бачили», – розповідають родичі Тетяни ЛЕВИЦЬКОЇ. 

До теплих привітань близьких і рідних приєднались голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК, Китайгородський сільський голова Віктор ЧОРНИЙ 

– Таке в моєму житті вперше, хоч понад 20 років працюю в районі. Чому так кажу, бо минуло вже 5 років відтоді, як ми вітали цю жінку із 100-річчям,  тому дуже приємно знаходитися тут, бачити знову цих людей, дружніх та згуртованих. А це говорить лише про те, що мати та бабуся гарно їх виховала та навчила поважати старість, – запевнив Михайло Дмитрович.

Очільники району привітали ювілярку цінними подарунками і квітами.