Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Березня 2012

У ДВІРНИКА ВСЕ МАЄ БУТИ ПРЕКРАСНЕ. І ОДЯГ, І ЗАРПЛАТА…

У ДВІРНИКА ВСЕ МАЄ БУТИ ПРЕКРАСНЕ. І ОДЯГ, І ЗАРПЛАТА...У понеділок, під час прес-конференції, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ звернувся через засоби масової інформації до кам’янчан з проханням взяти активну участь у проведенні «Місячника благоустрою».

– У Кам’янці вже стало доброю традицією  напередодні Великодніх свят дбати про те, щоб разом, усією громадою, поліпшити дов­кілля, очистити парки та сквери, прибрати вулиці, двори, озеленити місто. Саме від спільних зусиль влади та громадськості залежить благоустрій нашого неповторного міста. Звертаюся до всіх кам’янчан, керівників під­приємств та установ, лідерів громадсько-полі­тичних організацій, молоді: долучіться до весняного прибирання! – зазначив Михайло Євстафійович.

До речі, комунальні підприємства також не стоять осторонь. У вівторок заступник міського голови Сергій БАБІЙ із журналістами помітили нове вбрання вуличних двір­ників, котрі того дня активно прибирали 

вул.Шевченка. Тепер їх вирізняють синя уніформа, патріотично вишитий надпис «Моє місто» та модні різнокольорові мітли. 

– Ми не тільки потурбувалися про зовнішній вигляд наших двірників, а й підвищили їм заробітну плату, – повідомив Сергій Віталійович. – До речі, ще є вакантні місця, тому ті, хто бажає попрацювати на благо рідного міста та отримувати зарплату 1600 гривень, можуть звернутися до департаменту ЖПДІ.