П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2012

А ДИТИНА ПРОСТО ВТЕКЛА ВІД МАТЕРІ

3 квітня правоохоронці міськвідділу міліції шукали дитину, яка напередодні пішла з дому до школи та не повернулася. Хлопчика зна­йшли, але причина його вчинку вразила міліціонерів.

9-річному хлопцю щодня доводилося відчувати «материнську любов». Найліпшим другом його матусі вже декілька років є зелений змій. Більшу частину дня дитина проводила в школі, на вулиці та вдома у друзів. Хлопчина приходив додому, щоб переночувати. Та й цього короткого часу матусі вистачало: рукою, палицею, вибивачкою вона «виховувала» сина. 

2 квітня хлопчик не прийшов додому, залишившись у друга. Чи не вперше дитина спокійно повечеряла, покупалася та лягла спати. Горе-матуся, проспавшись, зранку забила на сполох: «Зникла дитина!» – та подзвонила до міліції. 

– Правоохоронці перевіряли підвали, горища, комп’ютерні клуби, провели поквартирний обхід за місцем проживання, обійшли каньйон р.Смотрич, перевірили парки,- зазначив начальник міськвідділу міліції Юрій ДАХНО. – У результаті було встановлено місце перебування дитини. Розуміння та прихисток хлопчик отримав у родині свого товариша, пояснивши матері друга, що його рідна ненька турбуватись про нього не буде. Наразі хлопчик перебуває в школі-інтернаті, де про нього дбають педагоги та соціальні працівники. Працівники ВКМСД проводять перевірку за фактом, у результаті якої буде прийнято правомірне рішення.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.