Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2012

ВІД ВІДЧАЮ – ДО СУЇЦИДУ

20, 26, 31 – це не просто числа. Це вік людей, які намагалися звести рахунки з життям минулого тижня.

Ці факти зареєстровані в Кам’янець-Подільському МВ УМВСУ. Можливо, весняна депресія стала причиною таких дій, та, дякувати Богу, всі вони живі. 

26 березня 20-річний хлопець перерізав собі вени через те, що втратив сенс життя. Від безглуздої смерті його врятував старший брат, який того дня був у місті й вирішив провідати рідних. Саме він відчинив квартиру та, побачивши, що брат стікає кров’ю, доправив його до лікарні. 

Вже за два дні покінчити життя самогубством спало на думку жителю району. 28 березня 

26-річний хлопець, будучи напідпитку, вирішив вкоротити собі віку, стрибнувши з Новопланівського мосту. На заваді став дільничий інспектор Григорій ПАВЛЮК. Поки той стягував самогубця з поручнів мосту, перехожі викликали міліцію.

А 1 квітня 31-річний кам’янчанин, будучи напідпитку, замислився над сенсом життя. А коли не знайшов його, пішов на кухню та перерізав собі вени. Потім покликав бабусю, яка й викликала швидку. 

В усіх цих випадках молоді чоловіки посилалися на депресію, небажання жити, на те, що вони нікому не потрібні. Всі вони ніде не працюють і не навчаються. Однак все ж таки варто шукати способи змінити своє життя на краще, а не причини, щоб вкоротити.

Наталія КАСАПЧУК, помічник начальника міськвідділу міліції із ЗГ та ЗМІ.