П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2012

ВИБУХ ЗРУЙНУВАВ ЖИТЛО

ВИБУХ ЗРУЙНУВАВ ЖИТЛО4 квітня, о 5-й ранку, в житловому будинку №158 на вул.Тімірязєва у три­кімнатній квартирі на першому поверсі вибухнув електричний бойлер. Вибухова хвиля пошкодила всі три помешкання, але, за щасливим збігом обставин, жоден із жителів не постраждав.

Вибух зруйнував двері, вікна й між­кімнатні перегородки. На місце події при­були працівники міськрайвідділу Держ­тех­ноген­без­пеки, прокуратури, міліції, аварійна бригада філії ПАТ «Хмельницькгаз» і електромереж, бригада «швидкої» та оперативна група ТУ МНС у Хмельницькій області на чолі з генерал-майором служби цивільного захисту Анатолієм МАНІЛЬЧУКОМ. 

Наразі проводиться розслідування і встановлюються причини вибуху. За попередньою версією, у підігрівача був несправний терморегулятор ава­рійного клапана.

– Цієї ночі в квартирі нікого не було, тому жертв немає, – каже старший інспектор Кам’янець-По­дільського міськрайонного відділу Держтехногенбезпеки в Хмельницькій області Віктор КЛЮС. – Квартирант, що винаймає помешкання, в якому стався вибух, виходячи з дому, перекрив крани на бойлері, а електрику не вимкнув. Тен грів, вода не надходила, охолодження не було, тому й стався вибух.