П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
13 Квітня 2012

СОБОР КРАСУЄТЬСЯ У ПИСАНЦІ

СОБОР  КРАСУЄТЬСЯ У ПИСАНЦІОригінальна писанка, що вражає не тільки креативністю, а й розмірами, знаходиться на території коледжу архітектури та дизайну. До свята Воскресіння Господнього студенти разом з викладачами спланували зробити щось дивовижне. Вони знайшли оригінальний підхід, спроектувавши в Пасхальному яйці Собор Олександра Невського. Щоб зробити справжній макет, ходили по креслення до собору.  

Як зазначає завідувач відділення архітектури і дизайну Елла МАРЧУК, студенти відповідально проводили  обмірювальні роботи та вираховували масштаб собору.

В проекті були задіяні студенти ІІІ курсу: Ярослав БАБУХ, Андрій ВИБОРНОВ та Антон КОВТУН, а макетом Пасхального яйця займались дівчата – Віра ВАПНІЧНА, Олена КОТИК, Анастасія ПОЛОНСЬКА, Кристина САЛІЙ.   

Вихованців коледжу не обмежували ні в стилі, ні в розмірах. Директор коледжу Надія СІЛЬЧЕНКО дуже задоволена проектом і завжди йде назустріч студентам, забезпечуючи всіма матеріалами для роботи. 

Таким чином, вийшла цікава пасхальна композиція, яка передає атмосферу свята. Студенти навіть спромоглися відтворити  музичний супровід – дзвони храму.