Четвер, 25 Квітня 2024 р.
25 Травня 2012

ОФІЦІЙНО ПРО НАДЗВИЧАЙНО ПОВАЖНИХ

19 травня в сесійній залі міськради міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ провів прийом офіційних делегацій і творчих колективів – учасників Міжнародного фестивалю національних культур «Острів скарбів». Разом з кам’янецьким мером вітання від гостей міста приймали секретар міськради Василь СЕНЮК та заступник голови ОДА Лілія БЕРНАДСЬКА.

Картини та сувеніри, фотографії та пам’ятні знаки, навіть хліб та жменька борошна, а головне – щирі слова захоплення нашим містом пролунали від представників Посольства Литви в Україні, Генерального Консульства Російської Федерації у Львові, керівників делегацій міста Долни Кубін (Словаччина), гміни Тарново Подгурне (Польща), міст Єдинці (Молдова), Укмерге (Литва), Ченстохова (Польща), Лівані (Латвія), Сірет (Румунія), делегації Вірменії, Кам’янець-По­дільського земляцтва в Києві, Вінниці, Слов’янська, Хотина.

В дружній обстановці було підписано Меморандум про співпрацю між міською радою Кам’янця-Подільського та мерією Вільнюса, в рамках якої передбачається розробка заходів з відзначення 650-річчя Синьоводської битви.