Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
20 Липня 2012

ДАВАЙТЕ ДБАТИ ПРО ВЛАСНИЙ ДОБРОБУТ РАЗОМ!

Триває ремонт на внутрішніх та зовнішніх мережах тепло- та водопостачання, стоків. КП «Міськтепловоденергія» проводить капітальний та поточний ремонти найбільш стратегічних об’єктів, щоб не допустити припинення надання цих важливих послуг в осінньо-зимовий період. Уже виконано значний обсяг робіт, що дозволяє з упевненістю говорити, що наступний опалювальний сезон ми проживемо не гірше, ніж попередній.

Проте значною проблемою є внутрішньобудинкові мережі, які здебільшого також віджили свій ресурс. «Міськтепловоденергія» збирає кошти за технічне обслуговування цих мереж, але вони спрямовуються лише на поточний ремонт, ліквідацію аварійних ситуацій та профілактику. На капітальний ремонт кошти повинні виділятися з міського бюджету. На жаль, складна фінансова ситуація, що склалася в місті та державі, не до­зволяє віднайти цих коштів у місь­кій казні. Але кам’янчани повинні зрозуміти, що це є проблемою не ли­ше комунального під­приємства, а й усіх мешканців, бо на сьогодні понад 90% квартир приватизовані, тому їхні власники мають дбати про свій добробут.

– Ми звертаємося до всіх мешканців, у будинках яких внутрішньобудинкові мережі знаходяться в аварійному стані, разом долучитися до вирішення проблеми, – каже директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК. – Якщо в мешканців є можливість, вони можуть зібрати кошти на придбання матеріалів для капітального ремонту, а ми безкоштовно виконаємо роботи. У місті вже є чимало прикладів такої співпраці, яка дає свої результати. Також це є стратегією міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, який переконаний: якщо всі кам’янчани будуть зацікавлені в тому, щоб жити краще, і докладатимуть для цього хоч якісь зусилля, то це покращення справді настане.

Хто готовий долучитися до такої ініціативи, може звертатися за адресою: вул.Тімірязєва, 123, або за телефоном: 3-52-80.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-секретар КП «Міськтепловоденергія».