П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Серпня 2012

ЯКЩО НЕ МОЖНА, А ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ, ТО МОЖНА?

Міська влада нагадала підприємцям, що в місті заборонено вночі (з 23.00 до 8.00) продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво. Відповідна ухвала міськради діє вже понад рік, однак виконується не зовсім сумлінно. Це підтвердили перевірки.

2 серпня в міськраді зібрали власників крамниць і АЗС, які працюють цілодобово. Начальник управління економіки Майя ГУРСЬКА повідомила про численні скарги від кам’янчан про те, що біля цілодобових магазинів уночі галасують захмелілі відвідувачі, які придбали алкоголь. Тому розпорядженням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА створено робочу групу, що контролюватиме це питання. Тож Майя Дмитрівна ще раз звернула увагу під­приємців на необ­хідність виконувати рішення сесії.

Директор КП «Інспекція з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста» Петро СОЛЯРИК зазначив: 

– Ми особисто перевіряли, чи можна вночі в нашому місті купити алкогольні напої. Так, майже в кожному цілодобовому магазині! Ніде немає таблички про те, що спиртне вночі не продається. Немає також урн для сміття і обов’язкового вказівника про те, де знайти найближчий туалет. Тому дуже прошу про це подбати.

Проте підприємці висловили своє побажання: отримати дозвіл на продаж уночі хоча би пива, мовляв, в інших містах це не заборонено. Їм пообіцяли це питання обговорити восени на сесії.