Субота, 27 Квітня 2024 р.
24 Серпня 2012

КАМ’ЯНЕЦЬ – СЕРЕД НАЙКРАЩИХ І НАЙПАТРІОТИЧНІШИХ

Минулої п’ятниці журнал «Фокус» оприлюднив перелік 50 українських міст, най­кращих для проживання. До уваги бралися такі показники, як розвинутість інфраструктури, наявність робочих місць, рівень зар­плат, медичне обслуговування, екологія, безпечність тощо. 

Протягом року «Фокус» провів низку міні-рейтингів, які визначали найбагатше місто, найкомфортніше, найосвіченіше тощо. Наше місто відзначилося лише серед найздоровіших (20-те місце) та найкультурніших (14-те).

У результаті найкращим містом для життя в Україні визнано Івано-Франківськ, яке посіло гідні позиції в усіх міні-рейтингах. За ним по черзі йдуть Чернівці, Донецьк, Львів і Київ. 

Наш рідний Кам’янець опинився всередині списку – на 26-й сходинці, значно поступившись Хмельницькому (14-те місце).

Крім об’єктивних показників, експерти «Фокуса» врахували також голоси користувачів Facebook. Приємно повідомити, що, за результатами голосування, Кам’янець посів 9-те місце, набравши 285 голосів (для порівняння, за Львів віддали голоси 3899 чоловік, за Київ – 1471, за Одесу – 1146). Тож будемо вважати, що кам’янчани потрапили до десятки найбільших патріотів своїх міст!