П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Вересня 2012

IЗ КЛОУНАМИ В МІСТІ ВСЕ ДОБРЕ, А ОТ З АВТОБУСАМИ…

IЗ КЛОУНАМИ В МІСТІ ВСЕ ДОБРЕОстанніми днями прискореними темпами видаляють кущі, сухі та хворі дерева в міському парку. Рішення розчистити парк було прийняте на засіданні виконкому і погоджено окремою комісією. «Зелений проект» втілює підприємство «Ра-плюс», яке має спеціальну техніку та фахових працівників. Оскільки ця робота потребує чимало коштів і часу, впродовж цього року планується очистити лише територію верхнього парку – від вул.Пушкінська до вул.Князів Коріатовичів.

Ще одним комунальним позитивом є те, що міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ підтримав пропозицію відділу благоустрою ДЖПДI та погодив карту облаштування 25 оригінальних об’ємних клумб. Перший такий квітник уже має мікрорайон Жовтневий. Яскравий клоун заввишки майже 2 м красується тут у парку відпочинку.

Сірості зелено-кольоровим комунальним новинам міста додають усе ті ж комунальні автобуси. І хоч вони вже повернулися до нормального графіка руху, 3 вересня на загальноміській нараді обговорювалася проблема перевезення школярів, студентів і робітників комунальним транспортом. Адже вже із 7.30 ці автобуси переповнені пільговими пасажирами. Аби досягти хоч якогось компромісу, запропоновано один ранковий рейс зробити платним для всіх, та рішення поки що не прийнято. 

Такими новинами поділився заступник міського голови Сергій БАБІЙ.