П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
5 Жовтня 2012

СТУДЕНТСЬКА АЛЕЯ

СТУДЕНТСЬКА АЛЕЯ  Нарешті було закладено останній камінь на алейці, котра пролягає поруч із райдержадміністрацією і веде до історичного факультету К-ПНУ ім.І.Огієнка. Бруківка, з якої вона викладена, переїхала з вул.Північна і закрила собою весь катастрофічний стан доріжки. Тепер вона гарна, з квітами, деревами і кованими лавками.

Урочисте відкриття алеї, яка вже встигла отримати неофіційну назву «Студентський провулок», відбулося за участю міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, в.о. ректора К-ПНУ – Сергія КОПИЛОВА. Всі роботи з облаштування цього провулка виконані за кошти випускників історичного факультету, серед яких голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК, депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, начальник управління МВСУ в Хмельницькій області Сергій ШУТЯК.

Проте мешканцям прилеглої вулиці порядок здався неповним, і вони здійняли галас з приводу того, коли дійде черга до ремонту їхньої дороги – вул.Татарської. Також вони цікавилися, коли нарешті заберуть зелений паркан, який псує вигляд самого Старого міста. Чиновники люб’язно поспілкувалися з людьми і запевнили їх у швидкому вирішенні всіх питань.

Володимир ОБРАЗЦОВ.